Stranieri

Pantilimon, transfer la o nou promovata in Premier League

Costel Pantilimon isi va continua cariera in Premier League, dar nu la Manchester City unde a aparat sporadic, ci la o nou promovata.

Dupa ce si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a pleca pentru a putea apara mai mult, Pantilimon va avea din aceasta vara sansa sa-si arate calitatile meci de meci in prima liga engleza.

Manchester City s-a inteles cu Hull City, formatia revenita in Premier League, si mai ramane ca doar jucatorul sa-si negocieze singur contractul cu "Tigrii".

Hull City, formatie infiintata "recent" in 1904, a incheiat pe locul al doilea sezonul trecut in Championships, a doua liga engleza.

La Hull City Pantilimon ii va avea drept concurenti pe elvetianul Eldin Jakupovic (28 ani) si pe englezul Max Oxley (22), jucator care a debutat la echipa mare in ianuarie si care a semnat recent prelungirea contractului cu alte doua sezoane.

Hull City este pregatita de Steve Bruce, un manager cu nume in fotbalul englez. Fost jucator la Manchester United, Bruce a mai pregatit pe Birmingham City, Wigan si Sunderland. Din 2012 antreneaza pe Hull City.

Pantilimon nu a aparat niciun minut pentru Manchester City in doua sezoane de Premier League. Singurele meciuri jucate de fostul timisorean, 11 la numar, au fost in Cupa Angliei si Cupa Ligii.



Pantilimon, transfer la o nou promovata in Premier League