Stranieri

Mircea Lucescu a semnat cu Zenit Sankt Petersburg. Rusii il prezinta in termeni laudativi: "Maestrul roman"

Agentul lui Mircea Lucescu a anuntat ca tehnicianul roman a ajuns la un acord cu echipa Zenit Sankt Petersburg, echipa care a incheiat pe locul trei sezonul din Rusia.

UPDATE: Mircea Lucescu a semnat un contract pe trei ani cu Zenit, a anuntat impresarul Arcadie Zaporojanu, marti, la Digi Sport. In cursul dupa-amiezii clubul Zenit a anuntat pe site-ul oficial preluarea echipei de catre Lucescu.

"Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei Zenit! S-a ajuns la o intelegere intre maestrul roman si clubul alb-albastru pentru un contract pe doi ani, incluzand posibilitatea de prelungire pentru inca un an", se arata in comunicatul oficial al rusilor.
 

Arcadie Zaporojanu a spus in presa din Rusia ca Lucescu si-a dat acordul pentru a o antrena pe Zenit si ca au mai ramas de pus la punct doar detaliile tehnice.

Potrivit lui Zaporojanu, Lucescu s-a intalnit la Sankt Petersburg cu patronul lui Zenit, Alexey Miller, presedintele gigantului Gazprom, si cele doua parti au convenit pentru un contract pe doi ani cu posibilitate de prelungire pentru inca un sezon.

Potrivit presei din Rusia, Lucescu va avea un salariu de aproximativ 5 milioane de euro pe sezon.

Mircea Lucescu s-a despartit de Sahtior Donetk, echipa pe care a antrenat-o in ultimii 12 ani.

Portughezul Andre Villas-Boas a fost demis de Zenit dupa ratarea calificarii in Liga Campionilor. Zenit este calificata direct in grupele Ligii Europa.



Mircea Lucescu a semnat cu Zenit Sankt Petersburg. Rusii il prezinta in termeni laudativi: "Maestrul roman"