Stranieri

Interventie la nivel inalt pentru instalarea lui Olaroiu la nationala Arabiei Saudita

Cosmin Olaroiu a fost instalat selectionerul nationalei Arabiei Saudite dupa ce sauditii au intervenit la nivel politic la vecinii din Emiratele Arabe Unite.

Olaroiu a povestit ca insusi guvernatorul din Dubai l-a chemat pentru a-i solicita preluarea nationalei din Arabia Saudita.

"M-a sunat guvernatorul orasului Dubai si m-a chemat la el. Mi-a explicat ca pentru cei din Emirate e o onoare ca au ocazia sa-si ajute fratii din Arabia Saudita, ca pe viitor si sauditii le vor da o mana de ajutor, atunci cand va fi cazul. Dupa aceasta discutie, mi-am dat OK-ul”, a spus Olaroiu pentru Adevarul.

Olaroiu a facut referire si la interesul celor de la FRF pentru instalarea sa la nationala Romaniei dupa plecarea lui Victor Piturca.

“FRF mi-a cerut sa vorbesc cu cei de la Al-Ahli despre posibilitatea venirii mele la nationala Romaniei. Apoi, nu mi-au mai dat niciun semn", a declarat Olaroiu.

Tehnicianul roman va conduce Arabia Saudita la Cupa Asiei, competitie care se va desfasura in Australia in perioada 9-31 ianuarie.



Interventie la nivel inalt pentru instalarea lui Olaroiu la nationala Arabiei Saudita