Stranieri

Florin Andone, vocea celor de la Cordoba in presa spaniola

Atacantul Florin Andone a ajuns sa fie mai cunoscut in Spania decat in tara de origine, Romania, iar evolutiile bune din acest sezon l-au adus pe jucatorul celor de la Cordoba in prim planul atentiei.

Andone a vorbit in AS despre sezonul pe care il traverseaza in Primera Division alaturi de Cordoba, echipa pentru care a marcat doua goluri in cele zece meciuri pe care le-a disputat in tricoul alb-verde.

“In acest moment totul este impotriva noastra si nu am mai obtinut niciun rezultat pozitiv. Incercam tot ce este posibil pentru a indrepta situatia si sa revenim la evolutiile bune de la inceputul acestui an, cand rezultatele erau de partea noastra”, a spus Andone in AS.

“Nu stiu ce se intampla cu adevart in acest moment pentru ca jucam bine in meciuri, dar totul se incheie  rau pentru noi. Nu meritam asa ceva si vom lupta pana la finalul sezonului sau pana cand vom mai avea sanse matematice”, a mai spus Andone.

Acesta a mai facut apel la unitatea grupului celor de la Cordoba.

Echipa lui Florin Andone, singurul roman din Primera Division, este lanterna rosie in campionatul spaniol, cu 18 puncte dupa 25 meciuri.

Pana la primul loc deasupra liniei Cordoba are de recuperat sase puncte.

Etapa urmatoare Cordoba lui Andone primeste vizita celor de la Getafe, fosta echipa a lui Cosmin Contra, o echipa aflata pe locul 14 si care s-a despartit recent de Quique Sanchez Flores.



Florin Andone, vocea celor de la Cordoba in presa spaniola