Stranieri

Declaratia lui Mircea Lucescu dupa primul trofeu in Rusia

Mircea Lucescu a cucerit, sambata seara, primul trofeu pe banca lui Zenit Sankt Petersburg la chiar primul meci oficial disputat alaturi de aceasta echipa.

Zenit s-a impus la Moscova, cu 1-0, in Supercupa Rusiei contra campioanei CSKA prin golul marcat de Mauricio la jumatatea primei reprize.

"Primul meci a fost foarte dificil si am avut parte de multe emotii, mai ales ca pentru mine a fost primul meci in Rusia. In special ca am jucat contra campioanei. Stiam ca succesul poate fi obtinut ca intreg de mine si de echipa. Inseamna enorm aceasta Supercupa, mai ales pentru echipa, fiecare dintre jucatori avand mari ambitii pe plan profesional. Am avut multe momente bune in care am controlat meciul", a spus Lucescu dupa meciul disputat pe arena Lokomotiv.

"Avem nevoie de rabdare, de timp si de o analiza serioasa. Per total, am meritat sa castigam, insa echipa nu este suta la suta pregatita si ne confruntam cu oboseala multora dintre jucatori. A fost un meci spectaculos, placut pentru spectatori", a adaugat Lucescu.

Pentru Mircea Lucescu este al 35-lea trofeu din cariera de antrenor.

sursa foto: fc-zenit.ru



Declaratia lui Mircea Lucescu dupa primul trofeu in Rusia