Stranieri

Dan Petrescu, favorit sa revina in Rusia

Antrenorul Dan Petrescu se afla pe o lista de tehnicieni care ar putea sa o antreneze pe Kuban Krasnodar din aceasta vara.

Petrescu a mai antrenat-o pe Kuban cand aceasta se afla in liga secunda din Rusia, reusind promovarea in Premier League, dupa care a plecat la Dinamo Moscova.

Interesul celor de la Kuban pentru Petrescu a fost confirmat de agentul fostului international roman, Nicolae Pirnau.

Potrivit acestuia, o eventuala oferta oficiala venita din partea clubului rus va fi luata in considerare de Dan Petrescu.

"Daca vom primi o oferta de la Krasnodar, o vom lua in considerare. Am spus in repetate randuri ca Dan vrea sa se intoarca in Rusia. El are si alte oferte, dar nu a semnat niciun contract", a spus Pirnau, pentru Sport-Express, citat de sovsport.ru

Alaturi de Petrescu pe lista celor de la Kuban Krasnodar se mai afla alti trei tehnicieni: Valeri Petrakov, Dmitri Hohlov si Kurban Berdiev.

Dan Petrescu se afla si in vizorul a doua echipe din Liga 1, ASA Tg.Mures si FC Voluntari, oficialii ambelor formatii afirmand ca poarta negocieri avansate cu acesta.

Echipele ASA Tg. Mures si nou-promovata FC Voluntari si-l disputa pe fostul international si omul care a reusit sa castige titlul national cu Unirea Urziceni, o echipa modesta inaintea de a fi preluata de Petrescu.

"Dan Petrescu este antrenorul lui ASA in proportie de 99.9%", a declarat Claudiu Maior, membru in Consiliul de Administratie al celor de la ASA Tg.Mures.

Robert Gheorghe, presedintele celor de la FC Voluntari, sustine la randul sau ca are acordul verbal al lui Dan Petrescu pentru venirea acestuia pe banca echipei ilfovene.



Dan Petrescu, favorit sa revina in Rusia