Stranieri

CUTREMUR LA SAHTIOR Mircea Lucescu s-a certat cu conducerea, desi a primit un transfer de €15 milioane

Mircea Lucescu a anuntat zilele trecute ca este inabordabil si ca si-a prelungit contractul cu Sahtior, insa lucrurile au degenerat neasteptat.

Il Luce se afla in cantonament cu echipa, iar presa din Ucraina scrie ca acesta s-a certat cu unul dintre oficialii clubului, presedintele executiv Serghei Palkin, in urma unei discutii legate de transferuri. Lucescu a reprosat faptul ca mai mule vedete au plecat pe bani buni, dar in schimb nu au venit altii pe masura, ceea ce slabeste calitatea lotului si sansele de a lua trofee pe plan intern sau a accede in cupele europene, in fazele superioare.

Insa, tot miercuri, cand acest conflict a izbucnit, Lucescu a primit un jucator de 15 milioane de euro. Este vorba despre Fred, brazilianul mijlocas al lui Inter in varsta de 21 de ani.

Totusi reprosul lui Lucescu este ca Sahtior a vandut trei jucatori cu 100 de milioane de euro: Willian, Fernandinho si Mkhitaryan.

Mircea Lucescu s-a repliat repede, iar presa turca scrie ca presedintele lui Fenerbahce a sosit in Ucraina pentru negocieri cu patronul lui Sahtior, Rinat Ahmetov. Oficialul turc incearca sa il convinga pe Ahmetov sa il lasa pe roman sa plece, aceste convingeri incluzand si compensatii financiare.

Aziz Yildirim, presedintele lui Fener, a discutat cu Lucescu si a primit unda verde de la acesta: „Daca va intelegeti cu Ahmetov, vin”, ar fi spus Lucescu.

Alegerea lui Fenerbahce nu ar fi una rea pentru Lucescu, din punct de vedere financiar. Insa, clubul este suspendat din cupele europene pana in 2015.

Numele lui Il Luce a fost legat si de o preluare de vis, cea a lui Real Madrid.



CUTREMUR LA SAHTIOR Mircea Lucescu s-a certat cu conducerea, desi a primit un transfer de €15 milioane