Baschet

Vlad Moldoveanu a erupt pentru Benetton in Eurocup

Internationalul roman Vlad Moldoveanu a reusit, marti seara, cel mai bun meci al sau de cand evolueaza pentru formatia italiana Benetton Treviso, care s-a impus, in deplasare, in fata croatilor de la Cedevita Zagreb, scor 87-86, intr-o partida din etapa a 3-a a Grupei G.
Dupa doua meciuri de incalzire, Moldoveanu (foto: www.benettonbasket.it) a facut dovada talentului sau pe parchetul salii Dom Sportava, unde in cele 24 de minute jucate a marcat 19 puncte si a reusit cinci recuperari.

Baschetbalistul roman format in NCAA a incheiat meciul cu procentaj maxim la aruncarile de trei puncte, reusind cinci din cinci, pentru ca din actiune sa marcheze un cos din trei incercari.

Performanta lui Moldoveanu este cu atat mai importanta cu cat acesta nu face inca parte din primul cinci al formatiei pregatita de Aleksandar Djordjevic.

Pentru Benetton Treviso este primul succes in actuala editie a Eurocup, dupa ce in primele doua etape formatia italiana a pierdut cu Bayern Munchen (72-82) si Spartak Sankt Petersburg (78-87).

Onlinesport: Dumitru Stircu



Vlad Moldoveanu a erupt pentru Benetton in Eurocup