Stranieri

Arabii nu ii dau drumul lui Piturca: "Are contract pana in 2016"

Victor Piturca nu are amenintata pozitia de antrenor la Al Ittihad dupa inceputul slab de campanie la echipa saudita, iar oficialii echipei din Jeddah afirma ca merg in continuare pe mana fostului selectioner al Romaniei.

"Ittihad FC si antrenorul Victor Piturca au incheiat un contract valabil pana la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei intelegeri nu a fost niciodata pusa in discutie. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipa puternica, care sa castige campionatul in sezonul viitor. Chiar daca ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte multumit de munca lui Victor Piturca si a stafului sau. Intr-o scurta perioada de timp, el a reusit sa schimbe stilul de joc, sa imbunatatesca randamentul echipei si sa aduca profesionalismul in randul jucatorilor, astfel ca suntem increzatori ca rezultatele bune vor incepe sa apara", se arata in comunicatul clubului saudit semnat de presedintele Ibrahim Al-Balawi si remis agentiei Mediafax.

Piturca nu a castigat pana acum nicio partida din cinci disputate de Al Ittihad cu el pe banca si are o singura remiza drept cel mai bun rezultat.

Fostul selectioner a semnat in luna octombrie un contract pe doua sezoane cu Al Ittihad, echipa care pana la venirea lui Piturca obtinuse sapte victorii din sapte posibile in campionatul Arabiei Saudite.

[news-111384]



Arabii nu ii dau drumul lui Piturca: "Are contract pana in 2016"