Echipa Nationala

Piturca a chemat un necunoscut la nationala

Victor Piturca se confrunta cu primele probleme dinaintea stagiului de pregatire din Antalya, Costin Curelea fiind accidentat. Varful Sportului a fost inlocuit cu un jucator despre care putini au auzit.
Atacantul Costin Curelea (Sportul Studentesc), accidentat, a fost înlocuit cu Adrian Markus (FC Bihor) în lotul echipei nationale pentru turneul de pregatire din Antalya, informeaza site-ul oficial al FRF.

Adrian Markus (FC Bihor), fost component al echipei nationale de juniori (jucatori nascuti în anul 1992), fusese convocat initial în lotul "under 20", care va efectua, de asemenea, un turneu în Antalya.

În Turcia, nationala de seniori va sustine doua meciuri amicale, primul la 27 ianuarie, de la ora 20.00 (sau 20.30), fiind la Belek, contra reprezentativei Turkmenistanului. A doua partida se va disputa în 31 ianuarie, tot la Belek, împotriva unei echipe de club din strainatate.

Plecarea celor doua loturi spre Antalya este prevazuta sâmbata, de la ora 18.30, la bordul unei curse charter, de pe aeroportul Henri Coanda, revenirea fiind programata la 2 februarie, în jurul orei 16.00.

Mediafax


Piturca a chemat un necunoscut la nationala