Fotbal

Steaua sau Astra? Cine are suprematia in Europa League

Steaua si Astra au ajuns la etapa a patra din grupele Europa League. A cincea etapa se anunta decisiva si poate schimba multe lucruri. Dar, pana la ea, cine a fost superioara in Liga Europa, Steaua sau Astra?

Cei mai importanti parametri ai echipelor Steaua si Astra din grupele Ligii Europa au fost centralizati de casa de pariuri online Betano.com pentru a oferi un posibil raspuns.

Steaua si Astra au fost la limita de supravietuire in acest sezon de Europa League. Ros-albastrii nu au vreo o victorie si au adunat trei egaluri. Giurgiuvenii au reusit sa castige un meci si au mai bifat un egal. De altfel, chiar cotele lor la pariuri sportive de a castiga trofeul (200,00 si 250,00) spun totul despre posibilele asteptari.

Elevii lui Marius Sumudica au dominat Steaua, printre altele, la media pe meci a numarului de goluri, suturilor pe poarta, driblingurilor si interceptiilor. Au o victorie in grupe, ceea ce „militarii” nu au reusit.

Echipa condusa de Laurentiu Reghecampf a fost superioara celei din Giurgiu la capitole precum posesie, pase corecte si a incasat mai putine

Astra a castigat duelul cu 11-7, insa, bineinteles, acest lucru este mai putin important, ceea ce conteaza fiind daca si cine va obtine calificarea la final.

Steaua, mereu sub 2,5 goluri

Steaua a suferit la golurile marcate in Europa League, are doar doua in patru meciuri. In toate partidele jucate pana acum de ros-albastri in Grupa L s-au inscris sub 2,5 goluri. Pentru meciul de joi cu Osmanlispor Betano.com ofera o cota interesanta pentru a se marca intre zero si doua goluri.

Stiati ca...

... In patru meciuri jucate in Europa League, Steaua nu a primit si nici nu a marcat vreun gol in intervalul de minute 31 – 60?

... Astra este a cincea echipa cu cele mai putine pase reusite (in total 975? Echipa din Giurgiu este una dintre cele 6 echipe din Europa League care are sub 1.000 de pase in patru meciuri. 

Va marca Rusescu contra Stelei?

Raul Rusescu, golgheterul adversarei Stelei de joi – Osmanlispor - are o cota de 3,75, pe Betano.com, de a marca oricand contra fostei sale echipe. Fostul stelist a adunat pana acum trei goluri in grupe si va incerca joi sa isi mareasca zestrea chiar pe Arena Nationala din Bucuresti. 



Steaua sau Astra? Cine are suprematia in Europa League