Serie A

Milan si Inter, egal in Derby della Madonnina

Marile rivale din Milano, AC Milan si Inter, au remizat, duminica seara, scor 1-1, intr-un derby mai putin lipsit de stralucire fata de alte editii.

Milan a deschis scorul in minutul 23 printr-o reusita spectaculoasa a francezului Jeremy Menez.

Totul a pornit de la patrunderea lui El Sharaawy, centrarea micului faraon fiind reluata din prima cu piciorul drept de Menez aproape de vinclul portii lui Handanovic.

Echipa lui Pippo Inzaghi a facut pasul inapoi in partea secunda si avea sa fie pedepsita in cele din urma la o faza care nu anunta un pericol iminent.

Obi a profitat de o imprecizie a defensivei milaneze si l-a invins pe Diego Lopez cu un sut din cadere, trecandu-si in cont prima reusita in Serie A dupa 54 de meciuri.

Pana la final ambele echipe si-au trecut in cont cate o bara. Mai intai, Bonaventura l-a gasit ideal demarcat pe El Sharaawy si acesta a sutat violent in transversala interista. Era minutul 75 si Milan rata o mare ocazie de a reveni la conducere.

Trei minute mai tarziu si oaspetii de la Inter au trecut pe langa gol. Icardi a reluat de asemenea in transversala cu un voleu din interiorul careului.

Ultima ocazie a meciului a apartinut Milanului la reluarea lui Poli din prelungiri, cand mingea a fost deviata in corner.

Un egal care nu ajuta pe niciuna dintre cele doua formatii, atat Milan cat si Inter ramanand departe de podiumul clasamentului din Serie A.



Milan si Inter, egal in Derby della Madonnina