Serie A

Chiriches, spectator de lux pe San Siro in victoria uriasa a lui Napoli cu Milan

Fundasul Vlad Chiriches a fost rezerva la Napoli, duminica seara, in meciul cu AC Milan de pe San Siro.

Un meci castigat de formatia internationalului nostru cu un categoric 4-0, prin golurile marcate de Allan, Insigne (2) si autogolul lui Ely.
 
Pentru AC Milan este una dintre cele mai aspre infrangeri din istorie pe propriul teren.
 
De la un 0-4 cu rivala locala Internazionale intr-un meci considerat pe teren propriu pentru AC Milan in 2009 rossonerii n-au mai suferit o asemenea infrangere.
 
Cea mai aspra infrangere dateaza din 1997, cand Milan a fost devastata de Juventus cu 6-1. Au mai fost doua rezultate de 1-5 cu Internazionale in 1974, respectiv Genoa in 1958.
 
“Stiu ca e rau sa spun asta, dar am pierdut in fata echipei mai bune. Atacantii lor au facut diferenta si n-ar fi trebui sa ne permitem asemenea greseli individuale in fata unor jucatori de asemenea calibru. Meciul s-a jucat practic dupa al doilea lor gol, cand noi n-am mai avut puterea sa reactionam. Nu trebuie sa ne pierdem increderea si trebuie sa iesim cat mai repede din aceasta situatie”, a declarat Sinisa Mihajlovic, antrenorul lui AC Milan, pentru canalul tv al clubului.
 
Cu patru infrangeri in primele sapte etape, Milan ocupa locul 11 in clasamentul din Serie A la 9 puncte distanta de liderul Fiorentina, echipa care a castigat categoric duelul de pe teren propriu cu Atalanta, scor 3-0. Ciprian Tatarusanu a fost integralist.



Chiriches, spectator de lux pe San Siro in victoria uriasa a lui Napoli cu Milan