Serie A

AC Milan impresioneaza la debutul lui Inzaghi

Pippo Inzaghi a schimbat fata Milanului peste vara si chiar daca arata in continuare ca o echipa in reconstructie, formatia lombarda a regasit pofta de gol si atitudinea castigatoare.

Prima victima a “Diavolului milanez” in acest sezon a cazut Lazio, echipa la care Radu Stefan a fost titular si capitan.

Milan s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, prin golurile marcate de Honda in prima repriza, respectiv Muntari si Menez intr-un interval de doar sapte minute in partea a doua.

Autogolul fundasului brazilian Alex, adus de la Paris Saint Germain in vara, a miscat tabela in dreptul celor de la Lazio.

Echipa din capitala a fost surprinsa inca din debut de contraatacul lui El Shaarawy purtat pe stanga si continuat cu pasa in centru pentru finalizarea japonezului Honda.

In minutul 56 Muntari a facut 2-0 cu o reluare din fata portii dupa centrarea lui Abate, faza la care fundasul dreapta italian a trecut cu usurinta de Radu Stefan.

Acelasi Abate a pasat sase minute mai tarziu tot de langa fostul dinamovist pentru Jeremy Menez, iar francezul a scos lovitura de la 11 metri pe care tot el a transformat-o.

Inceput excelent de sezon pentru Milan echipa care lipseste pentru prima data dupa 17 ani din cupele europene.

Etapa urmatoare Milan se deplaseaza la Parma intr-o partida care ar putea marca debutul lui Fernando Torres la echipa lui Inzaghi.



AC Milan impresioneaza la debutul lui Inzaghi