La Liga

Real Madrid castiga El Clasico. Debut sters pentru Luis Suarez la Barcelona

Un El Clasico mai putin spectaculos decat am fost obisnuiti pana acum, un meci in care Barcelona a marcat devreme si pana la final a incasat trei goluri dupa ce in primele 8 etape nu luase nici macar unul.

Titularizat in atacul formatiei blaugrana la primul sau meci oficial pentru Barcelona dupa suspendarea de patru luni, Luis Suarez a oferit pasa decisiva pentru golul de 1-0 marcat de Neymar.

A fost cel mai rapid gol marcat in El Clasico de Barcelona de la reuista lui Luis Enrique din 1999.

Real Madrid a replicat imediat taios prin Benzema, jucator aflat intr-o forma fabuloasa, insa reluarea acestuia din interiorul careului a trecut pe langa poarta lui Bravo.

In minutul 11 acelasi Benzema a reluat cu capul in transversala, ocazie care anunta iminentul gol al gazdelor.

Pana la reusita de 1-1 a lui Cristiano Ronaldo din lovitura de la 11, cand Barcelona a primit cel dintai gol al sezonului in campionat, formatia catalana a mai ratat o uriasa ocazie de gol prin Messi.

Gasit bine in fata de portii de mingea trimisa de acelasi Suarez, decarul Barcelonei a reluat incredibil pe langa poarta.

Minutul 32 a adus faza in care Pique a comis un hent stupid in careul propriu, iar CR7 nu a iertat de la punctul cu var.

Finalul primei reprize avea sa mai aduca o sansa de gol pentru Real la lovitura de cap a lui James Rodriguez pe langa poarta.

In partea secunda Real Madrid a rezolvat ecuatia celor trei puncte prin doua lovituri decisive.

Mai intai Pepe a punctat cu o lovitura de cap din sase metri, liber fara marcaj, pentru ca dupa alte zece minute, adica in minutul 60, Benzema sa inscrie la capatul unui contraatac.

Luis Enrique i-a inlocuit pe Luis Suarez, jucator care nu poate inca evolua 90 de minute, si Iniesta, accidentat, iar Barcelona s-a zbatut in zadar pentru a mai reveni pe tabela.

Barcelona ramane pe primul loc in pofida infrangerii, insa Real Madrid se apropie la un singur punct.



Real Madrid castiga El Clasico. Debut sters pentru Luis Suarez la Barcelona