La Liga

Messi, un jucator scump chiar si pentru Barcelona

Atacantul argentinian a facut valuri in aceasta saptamana cu ocazia amicalului disputat de Argentina impotriva Portugaliei.

Messi a declarat pentru cotidianul Ole din tara sa natala ca “orice este posibil” in ceea ce priveste viitorul sau si a lasat cumva portita deschisa pentru o eventuala plecare de la Barcelona.

Jorge, tatal jucatorului, a preluat cuvantul la scurt timp dupa aparitia respectivului material si a explicat vorbele fiului sau nu au fost intelese in adevaratul lor sens.

Presa spaniola, mai precis publicatia AS, a dat publicitatii vineri cifrele sederii lui Messi la Barcelona, iar din acestea intelegem ca argentinianul nu este deloc un jucator ieftin.

Messi are contract cu Barcelona pana in 2018, iar in fiecare an clubul catalan ii plateste acestuia un salariu net in valoare de 24 milioane de euro.

In total doar pentru pastrarea lui Messi clubul blaugrana trebuie sa scoata din conturi aproape 200 de milioane de euro in urmatorii ani, adica aproape clauza de reziliere a contractului acestuia.



Messi, un jucator scump chiar si pentru Barcelona