La Liga

Messi acuzat: "Nu transpiri"

Eliminata in sferturile Champions League, cu sanse doar teoretice la titlu dupa infrangerea de la Granada si mai nou invinsa de eterna rivala Real Madrid in finala Cupei Spaniei, despre FC Barcelona se poate spune ca a ratat sezonul.

Principalul vinovat este considerat antrenorul Gerardo Tata Martino, cel adus in vara lui 2013 pentru a continua munca lui Josep Guardiola, dar care nu a reusit sa schimbe fata Barcelonei prin nimic revolutionar.

Acelasi joc de pase, aceeasi posesie prelungita a balonului, insa prea putina eficienta la finalizare. Un Lionel Messi din ce in ce mai sters spre finalului sezonului, un jucator care a incetat sa mai fie decisiv pentru Barcelona si de aici toate problemele trupei blaugrana.

Pe acest fond suporterii catalani s-au revoltat din nou la adresa favoritilor, asa cum o mai facusera recent si dupa insuccesul de la Granada din campionat.

Mai multi suporteri i-au asteptat pe jucatori tarziu in noaptea de miercuri spre joi pentru a le adresa cuvinte grele, iar in centrul atentiei s-au aflat Martino si Messi.

Primului i-a fost ceruta demisia, in timp ce lui Messi suporterii ii reproseaza ca nu depune suficient efort pentru a “transpira tricoul blaugrana”.

Pentru a evita incidente nedorite jucatorii au parasit stadionul Nou Camp pe o iesire secundara.



Messi acuzat: "Nu transpiri"