La Liga

MINUT cu MINUT Cupei Spaniei, Barcelona - Real Madrid 1-2

Barcelona si Real Madrid s-au intalnit miercuri seara, de la ora 22:30, in finala Cupei Spaniei la fotbal. Vedeti mai jos minut cu minut cele mai importante faze ale partidei.

FINAL Barcelona - Real Madrid 1-2

FINAL de partida. Real Madrid castiga Cupa Regelui Spaniei prin golul marcat de Bale cu cinci minute inaintea finalului.

Min.89 - Barcelona se arunca in atac si Neymar rateaza o uriasa sansa de gol. Mingea intalneste bara. Trei minute suplimentare se arata de la margine.

Min.85 - GOOL Bale. Galezul adus in vara pe 100 milioane de euro o ingroapa pe Barcelona dupa o cursa fabuloasa pe stanga inceputa din propria jumatate pe langa tusa de margine.

Min.82 - Di Maria isi incearca si el sansa de la distanta, insa mingea trimisa de argentinian trece mult peste poarta.

Min.80 - Vine si replica Realului prin sutul lui Modric de la aproximativ 30 metri. Mingea musca din bara catalanilor. Se joaca pe contre, care pe care. Niciuna dintre echipe nu este dispusa sa intre in prelungiri.

Min.77 - Barcelona domina jocul dupa ce a reusit egalarea. Messi lasa in dreapta pentru Alves, iar acesta trimite la intalnire in fata portii. Nimeni acolo care sa trimita decisiv.

Min.71 - Cursa fulminanta a lui Bale pe stanga. Galezul cauta coltul scurt cu un sut in forta, insa Pinto este acolo si blocheaza.

Min.68 - GOOL Barcelona. Bartra inscrie cu o lovitura de cap dintr-un corner executat de Xavi. Se aprinde peluza suporterilor catalani.

Min.67 - Gol anulat madrilenilor pentru fault in atac la Bale.

Min.66 - Barcelona cu posesia, Real cu ocaziile. Benzema cauta coltul scurt cu un sut din alergare si Pinto respinge in corner.

Min.61 - Faza fixa la poarta Barcelonei si Ramos reia cu capul pe centrul portii. Balonul ajunge in bratele lui Pinto.

Min.59 - Pedro intra la Barcelona in locul lui Fabregas.

Min.54 - Ce ocazie rateaza Bale! Galezul primste mingea in marginea careului, preia pe piept si suteaza la cativa centimetri de transversala Barcelonei.

Min.52 - Mascherano intra tare asupra lui Pepe si portughezul se resimte. Jocul este oprit.

Min.50 - Lovitura libera pentru Barcelona de la 25 metri de poarta adversa. Messi suteaza peste poarta si Casillas n-are nicio emotie. Tata Martino e ca leul in cusca pe margine.

Min.47 - Cursa incredibila a lui Bale si galezul suteaza din alergare pe langa poarta catalanilor.

23:32 S-a reluat jocul cu Barcelona in posesia balonului.

INFO: Adriano intra in locul lui Alba la pauza.

Pauza pe Mestalla din Valencia. Real conduce dupa primele 45 cu 1-0 prin golul marcat de Di Maria. Revenim dupa 15 minute cu partea secunda. Ramaneti alaturi de noi.

INFO: Posesia Barcelonei se apropie de valorile din mandatul lui Guardiola (68%), numai ca eficienta este mult mai scazuta cu Tata Martino pe margine.

Min.42 - Messi apare pentru prima data in prim plan la un balon scos de Neymar in spate pentru sut, numai ca mingea trimisa de argentinian trece pe langa poarta.

Min.36 - Alba intervine decisiv ca la hochei in propriul careu si blocheaza prin alunecare un balon pe care scria "gol". Real ramane echipa mai periculoasa in pofida unui joc de aparare si asteptare.

Min.34 - Barcelona preseaza in continuare, insa nu scoate decat un corner din centrarea lui Alba.

Min.31 - Sut din marginea careului trimis de Iniesta. Balonul este respins de madrileni care declanseaza rapid contraatacul.

Min.27 - Coentrao se resimte in marginea terenului dupa un duel cu Messi. Dupa cateva zeci de secunde meciul este reluat si Barcelona continua atacurile. Real se apara organizat si sta la panda pentru un nou contraatac.

Min.23 - Alves centreaza inalt in careul advers si Alba reia cu capul. Minge pe centru fara probleme pentru Casillas.

Min.20 - Fabregas patrunde pe stanga si centreaza pe jos la bara a doua. Neymar nu se prinde de intentia colegului sau si ataca centrul portii. 

Min.16 - Se incing spiritele in careul Reaului dupa un fault acuzat de Neymar. Acesta intra intr-o disputa verbala cu Coentrao. Pepe a intervenit sa-i desparta pe cei doi si a primit galben.

Min.13 - Neymar se zbate si incearca sa creeze pericol la poarta lui Casillas cu un sut din unghi. Mingea deviata de Pepe ajunge in bratele portarului madrilen.

Min.10 - GOOL Real Madrid. Alves pierde mingea si Real declanseaza un contraatac devastator finalizat de Angel Di Maria. Acesta a trimis la coltul lung de langa Jordi Alba dupa ce l-a intors pe acesta pe toate fetele.

Min.6 - Mingea ajunge in marginea careului la Bale, acesta il pacaleste pe Mascherano si suteaza periculos. Mingea este deviata in corner.

Min.5 - Fazele se succed cu repeziciune si mingea ajunge la poarta catalanilor dupa cursa lui Bale pe stanga. Galezul a sutat din alergare pe langa poarta aparata de Pinto.

Min.5 - Pasa lunga pentru Messi in adancime. Iese Casillas si retine din fata decarului Barcelonei.

Min.4 - Patrundere a lui Alba pe partea stanga. Acesta cade in duel cu Carvajal, insa chiar si Alba face semn ca nu a fost vorba de nimic acolo. Repunere din sase metri pentru madrileni.

Min.3 - Neymar provoaca primul cartonas galben in duel cu Isco. Jucatorul lui Real este avertizat pentru o intrare dura in propria jumatate.

22:30 Incepe finala de la Valencia. Atmosfera senzationala in tribunele arenei Mestalla unde sunt prezenti 50.000 de suporteri.

Echipele de start: 

FC Barcelona: Pinto; Alves, Bartra, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Fabregas, Neymar, Messi.
Rezerve: Oier, Puyol, Adriano, Song, Sergi Roberto, Pedro, Alexis.

Real Madrid: Casillas; Coentrao, Pepe, Ramos, Carvajal; Xabi Alonso, Di Maria, Isco, Modric, Bale, Benzema.
Rezerve: Diego Lopez, Varane, Casemiro, Nacho, Morata, Illarramendi, Willian Jose,

Cei de la Barca se tem sa nu ramana inca un an fara un trofeu pe care sa il piarda in fata rivalei principale.

Frica au si cei de la Real Madrid, care vor sa arate ca sunt capabili sa bata Barcelona in acest sezon si sa faca o demonstratie de forta care sa o ajute sa castige titlul in etapele viitoare de campionat.

Primul titlu din acest sezon se decide la capatul unui "El Clasico", transmis in aceasta pagina, live text, de la ora 22:30.



MINUT cu MINUT Cupei Spaniei, Barcelona - Real Madrid 1-2