Premier League

Transferurile de luni

Stoke City a fost echipa care s-a miscat cel mai bine in Premier League, echipa anuntand doua transferuri.

Englezii de la Stoke au anuntat doua transferuri, pe cel al lui Ramadan Sobhi, international egiptean in varsta de 19 ani de la Al Ahly, dar si pe cel al lui Joe Allen, mijlocasul lui Liverpool care vine pe Britania in schimbul a 13 milioane de lire sterline.

Hamburg s-a inteles cu Stuttgart si l-a prezentat oficial pe Filip Kostic, jucator pe care nemtii au platit 14 milioane de euro si pe care l-au acontat pentru urmatoarele trei sezoane. Mutarea il ajuta pe Alexandru Maxim, romanul fiind de multe ori rezerva lui Kostic in sezonul trecut, cand VFB a retrogradat din Bundesliga.

Dorit de Napoli si de Chelsea, argentinianul Carlos Tevez a declarat ca va ramane la Boca Juniors, echipa la care a ajuns dupa despartirea de Juventus.

S-a lamurit si situatia lui Icardi. Golgheterul argentinian de la Internazionale Milano era dorit insistent de Napoli si Arsenal, dar clubul din Milano a facut public faptul ca nu e de vanzare.

Zvonurile continua sa apara in legatura cu transferul lui Pogba. Dupa ce Juve a refuzat 120 de milioane de euro de la Manchester United, presa internationala noteaza ca Real Madrid a intrat din nou pe fir si e interesata de semnatura mijlocasului francez de 23 de ani.

Cotidianul spaniol Sport anunta ca Barcelona si-a gasit varianta de rezerva pentru tripleta MSN. Este vorba despre KEvin Gameiro, atacantul francez de la Sevilla, cu care catalanii ar fi ajuns deja la o intelegere.

Tot Barcelona i-a transmis lui Arda Turan ca e liber sa-si gaseasca o alta echipa, iar turcii de la Fanatik anunta ca mijlocasul e dorit in tara natala, la Besiktas.



Transferurile de luni