Premier League

Prima reactie a lui Mourinho dupa ce a semnat cu Manchester United

Jose Mourinho este oficial noul antrenor al echipei Manchester United, iar portughezul spune ca a ajuns sa-si vada visul cu ochii.

"Sa ajungi antrenor la Manchester United este o onoare speciala in fotbal. Este un club cunoscut si admirat peste tot in lume. Abia astept sa antrenez aceasta echipa si sa ma bucur de suportul magnific in anii care urmeaza. Aici exista un aer mistic si romantic nemaintalnit la un alt club”, a spus Mourinho.

Acesta a mai adaugat ca intotdeauna a simtit o afinitate pentru Old Trafford si ca intotdeauna s-a bucurat de o relatie speciala cu fanii lui United.

Mourinho mai spune ca venirea sa la United se produce in momentul potrivit si ca ultimii trei ani nu reflecta istoria clubului.

"Este un club urias si trebuie sa fie antrenat de cei mai buni manageri. Prefer sa uit ultimii trei ani si sa ma concentrez pe uriasul club pe care il am in mana acum. Vreau sa castig, iar ceea ce trebuie sa faca jucatorii este sa asculte. Vreau sa ma concentrez pe istoria uriasului club. Cei mai importanti sunt jucatorii si relatia mea cu ei”, a mai spus Mourinho pentru canalul tv al clubului Manchester United.

Jose Mourinho a semnat un contract pe trei ani cu Manchester United.



Prima reactie a lui Mourinho dupa ce a semnat cu Manchester United