Premier League

Manchester United o spulbera pe Leicester cu patru goluri intr-o repriza

Campioana Leicester City a fost luata pe sus de Manchester United pe Old Trafford si a primit nu mai putin de trei goluri in sase minute. United s-a impus in final cu 4-1, dupa ce la pauza tabela arata 4-0.

Jose Mourinho l-a sacrificat pentru acest meci pe capitanul Wayne Rooney asumandu-si un mare risc in fata suporterilor, dar pana la urma decizia portughezului s-a dovedit inspirata.

Manchester United a facut cel mai bun joc de la instalarea postughezului pe banca tehnica, iar vedetele Pogba si Ibrahimovic arata in sfarsit ca pot juca impreuna la un nivel ridicat de eficienta.

Chris Smalling a deschis scorul cu o lovitura de cap in urma unui corner, dupa care Juan Mata a facut 2-0 cu un sut plasat din interiorul careului.

Marcus Rashford si Paul Pogba au majorat avantajul lui United dupa alte doua faze fixe de la coltul terenului, Leicester terminand prima repriza in genunchi.

United nu a mai fortat in partea secunda si cei de la Leicester au marcat golul de onoare prin Demarai Garay. Acesta a prins un sut senzational cu piciorul drept din marginea careului advers.

Manchester United ajunge la cota 12 puncte dupa aceasta a patra victorie in campionat, urcand pe locul trei provizoriu in claasmentul din Premier League. Leicester ramane cu sapte puncte si poate aluneca in zona fierbinte din subsol.

Caseta tehnica:

Manchester United: De Gea; Valencia, Bailly, Smalling (c), Blind; Ander Herrera, Pogba; Lingard (Carrick 78), Mata (Young 87), Rashford (Rooney 83); Ibrahimovic

Rezerve nefolosite: Romero (GK); Rojo, Fosu-Mensah, Fellaini

Leicester City: Zieler; Simpson, Morgan (c), Huth, Fuchs; Mahrez (King 46), Amartey, Drinkwater, Albrighton (Schlupp 62); Vardy (Gray 46), Slimani.

Rezerve nefolosite: Hamer (GK); Hernandez, Okazaki, Ulloa



Manchester United o spulbera pe Leicester cu patru goluri intr-o repriza