Premier League

Liverpool se apropie de titlu, Chelsea a pierdut cu ultima clasata

Liverpool s-a distantat la cinci puncte in clasamentul Premier League, dupa o victorie cu 3-2 obtinuta duminica seara, in fata lui Norwich. Liverpool a profitat si de infrangerea suferita de Chelsea, sambata, in in fata ultimei clasate.

Sterling si Suarez au dus-o pe Liverpool la 2-0 in primele minute, insa Norwich nu avea sa se predea. Hooper a redus din diferenta in minutul 54, dar Sterling a refacut avansul de doua goluri al lui Liverpool opt minute mai tarziu.

Finalul a fost agitat, cu Snodgrass care a apropiat-o pe Norwich din nou la un singur gol de liderul campionatului. Snodgrass a avut doua mari ocazii de egalare spre final, la una dintre ele mingea trecand la o palma de bara, insa nu a fost sa fie o surpriza in Premier League.

Surpriza adevarata a avut loc sambata seara, cand Chelsea a ratat sansa de a ramane in plasa lui Liverpool pentru titlu.

Chelsea a pierdut cu 2-1 in fata ultime clasate, Sunderland. Golul marcat de Biorini din penalty pentru Sunderland, pe terenul lui Chelsea, a adus prima infrangere lui Jose Mourinho din ultimele 78 de meciuri ca antrenor al acestei echipe.

Lovitura de la 11 metri a fost una controversata, Jose Mourinho acuzand vehement arbitrajul.



Liverpool se apropie de titlu, Chelsea a pierdut cu ultima clasata