Premier League

Liga 1, in febra transferurilor

Liga 1 a inceput deja de o saptamana, dar cluburile din Romania continua sa se intareasca pentru noul sezon.

Una dintre cele mai active si inspirate echipe pe piata transferurilor este Pandurii Targu Jiu. La o zi dupa ce au anuntat ca l-au adus la echipa pe Lucian Sanmartean, gorjenii au mai inregimentat un jucator important. Este vorba despre atacantul George Tucudean, ajuns la Targu Jiu din postura de jucator liber de contract, dupa ce si-a terminat socotelile cu Charlton Athletic.

Si jucatorii din Liga 2 sunt la mare cautare. Doi dintre ei au semnat contracte cu formatii importante din Romania. Dinamo l-a luat pe atacantul Daniel Popa (22 de ani) de la Chindia Targoviste, in timp ce Alexandru Neagu a ajuns de la Academica Clinceni la CFR Cluj.

Unul dintre cei mai valorosi straini a parasit romania. Crescut de Boca Junors, argentinianul Gonzalo Cabrera a impresionat in tricoul lui FC Botosani, dar miercuri a parasit formatia din Moldova pentru a semna cu Al-Faisaly, qatarezii platind 250.000 de euro.

Bournemouth continua sa transfere de la Liverpool. Dupa ce a platit 15 milioane de lire in schimbul lui Jordon Ibe, micuta echipa din Premier League l-a cooptat in lot si pe fundasul Brad Smith.

Dorit in trecut de Juventus, Javier Mascherano a ales sa ramana la Barcelona. Argentinianul si-a prelungit pe inca trei sezoane intelegerea pe care o avea cu clubul de pe Camp Nou.

S-a realizat si transferul lui Ciro Immobile, Lazio prezentandu-l pe atacantul italian, dupa ce a ajuns la un acord cu Sevilla.

Iar Antonio Conte e in cautarea unui fundas central. Antrenorul italian de la Chelsea ii poate da o mana de ajutor lui Vlad Chiriches, londonezii inaintandu-i lui Napoli o oferta de 45 de milioane de euro pentru Kalidou Koulibaly, fundasul senegalez care i-a luat fata lui Chiriches in sezonul trecut



Liga 1, in febra transferurilor