Premier League

Jose Mourinho, distrus de echipa la care a cunoscut gloria in Anglia. Acesta si-a atras un nou supranume

Meci de cosmar pentru Jose Mourinho, duminica seara, la revenirea pe Stamford Bridge, terenul unde a trait numeroase clipe de bucurie cu Chelsea.

De aceasta data Chelsea i-a administrat lui Mourinho, managerul lui Manchester United, a doua cea mai usturatoare infrangere din cariera.

Un 4-0 pe care Mourinho nu-l va uita prea curand la capatul unui meci inceput cu stangul de United.

Spaniolul Pedro a deschis scorul inca din secunda 35, dupa care Cahill a majorat avantajul "albastrilor" la jumatatea primei reprize in urma unui corner.

Hazard (62) si Kante (70) cu suturi din interiorul careului au rasucit cutitul in rana lui United, echipa care nu a jucat nimic si care a ratat cea mai mare ocazie in minutele de final prin Ibrahimovic, si el doar o umbra palida a atacantului de la PSG.

Dupa aceasta infrangere, a treia in noua etape, Manchester United ajunge pe sapte in clasament, cu 14 puncte, si nu reuseste sa se apropie de echipele fruntase, iar Mourinho si-a atras un nou supranume pe retelele de socializare: "Lose Fourinho".

Manchester City a remizat acasa cu Southampton, scor 1-1, rezultat in urma caruia nu mai putin de trei echipe sunt la egalitate de puncte in fruntea Premier League: Manchester City, Liverpool si Arsenal. Alte doua urmeaza la un punct in spate, Chelsea si Tottenham.

Mourinho a fost dat afara de la Chelsea in decembrie 2015, lasand atunci echipa pe locul 16 in clasament, fara prea mari sanse de a mai prinde cupele europene, ceea ce s-a si intamplat pana la urma. Portughezul a cucerit sapte trofee in cele doua mandate la Chelsea.

Pentru Mourinho este a doua cea mai aspra infrangere din cariera, dupa un 0-5 incasat in noiembrie 2010 pe cand o antrena pe Real Madrid intr-un El Clasico impotriva Barcelonei.

De la un 1-6 cu Manchester City in 2011 United n-a mai suferit o asemenea infrangere severa in campionat.



Jose Mourinho, distrus de echipa la care a cunoscut gloria in Anglia. Acesta si-a atras un nou supranume