Premier League

Guardiola umilit de Conte in derby-ul cu Chelsea

Lectie dura primita de Pep Guardiola, sambata dupa-amiaza, in meciul disputat pe teren propriu de Cetateni contra liderului Chelsea.

Manchester City a condus cu 1-0 in urma autogolului semnat de Cahill la centrarea lui Navas in minutul 45, dar dupa pauza londonezii au oferit o adevarata lectie de fotbal

Diego Costa a restabilit egalitatea din centrarea lui Fabregas, insa la faza anterioara De Bruyne a ratat incredibil din cativa metri sansa golului doi pentru City. O faza care l-a aruncat pe Guardiola in bratele disperarii, tehnicianul spaniol aruncandu-se in genunchi in semn de frustrare.

Chelsea a marcat apoi de doua ori pe contraatac, prin Willian si Hazard, finalul meciului fiind unul extrem de tensionat.

Pe langa cele sase minute aditionale au mai fost acordate alte doua dupa ce Aguero si Fernandinho au fost eliminati in urma unei intrari dure a argentinianului asupra lui David Luiz undeva la centrul terenului.

O faza care a dus la o incaierare generala intre cei 22 de jucatori de pe teren plus oamenii aflati pe cele doua banci de rezerve.

In urma acestui succes Chelsea s-a distantat la patru puncte in fruntea clasamentului fata de Liverpool si Manchester City, principalele urmaritoare, cu mentiunea ca formatia lui Jurgen Klopp are un meci mai putin disputat.



Guardiola umilit de Conte in derby-ul cu Chelsea