Premier League

Doi manageri din Premier League la un pas de bataie pe marginea terenului. Pantilimon a fost martor

Gus Poyet, antrenorul lui Costel Pantilimon la Sunderland, a intrat, marti seara, intr-o altercatie la marginea terenului cu Steve Bruce, managerul celor de la Hull City.

Incidentul a fost caracterizat cel mai bine de Steve Bruce, care a recunoscut la final ca momentul este unul regretabil.

“A fost ca si cum doi oameni maturi s-au comportat ca doi copii. Uitati ce se intampla, cu totii facem lucruri prostesti, dar ne trezim a doua zi dimineata si le regretam. Nu stiu sigur ce am facut, stiu doar ca am mers la asistentul lui si i-am spus ca Rodwell s-a aruncat in careu”, a povestit Bruce.

Poyet s-a rezumat la a spune doar ca pentru el “a fost o zi foarte dificila”, una pe care n-a mai trait-o niciodata.

Incidentul descris mai sus a aparut in minutul 36, dupa ce Poyet a fost eliminat de pe banca in urma unui gest la adresa arbitrului Mike Dean.

Antrenorul uruguayan, fost coleg cu Dan Petrescu in anii 90 la Chelsea in Premier League, a lovit cu furie o sticla de apa aflata pe margine pentru a protesta la decizia arbitrului de a-l sanctiona cu cartonas galben pe Jack Rodwell pentru simulare.

Meciul Hull City-Sunderland s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, golul celor de la Hull fiind marcat de fratele lui N'Doye de la ASA Tg.Mures.



Doi manageri din Premier League la un pas de bataie pe marginea terenului. Pantilimon a fost martor