Premier League

MINUT cu MINUT Chelsea - Liverpool si Tottenham - Stoke City

De la ora 18:00 onlinesport.ro a transmis doua meciuri de mare interes din Premier League. Chelsea-Liverpool a fost derby-ul rundei cu implicatii puternice in lupta pentru titlu, iar Tottenham-Stoke City a fost partida in care Vlad Chiriches s-a reabilitat in fata propriilor suporteri dupa ce a fost fluierat de Boxing Day.

FINAL Chelsea - Liverpool 2-1 (Hazard 18, Eto'o 34 / Skrtel 4)

51 - Cissokho trimite cu capul in bara dupa o centrare din dreapta. Mare ocazie de gol pentru Liverpool.

34 - Chelsea intoarce rezultatul si puncteaza pentru 2-1 cu o reluare din interiorul careului mic. Mignolet atinge balonul inainte ca acesta sa intre in poartarul.

17 - Hazard restabileste egaliatatea cu un sut superb din afara careului in stanga lui Mignolet. Faza fusese creata de Oscar, iar mingea a ajuns dintr-o deviere norocoasa la Hazard care a finalizat cu dreptul.

4 - Cormoranii deschid scorul prin Skrtel la capatul unei faze fixe. A fost o centrare de pe stanga, Suarez se lupta cu Ivanovic, vechiul sau "prieten", si mingea ajunge la Skrtel care nu iarta din sase metri.

FINAL Tottenham - Stoke 3-0 (Soldado 36 pen, Dembele 64, Lennon 69)

69 - Lennon finalizeaza cu un voleul spectaculos si Tottenham rezolva in mare masura meciul.

64 - Dembele inscrie pentru 2-0 cu un sut din afara careului la coltul lung.

36 - Soldado transforma de la 11 metri si deschide scorul pentru Spurs.

35 - Penalty pentru Tottenham obtinut de Adebayor. Togolezul incearca un voleu spectaculos si capitanul oaspetilor Pieters se apara cu mainile.

32 - Ce ocazie ratata de Tottenham! Soldado pune capul la o centrare si mingea se scurge in afara terenului. De putin a ratat spaniolul tinta.

29 - O noua urcare ofensiva a lui Chiriches. De aceasta data fundasul roman apare la combinatie cu Lennon si incearca sutul de la peste 30 de metri. Executia este una modesta, dar mingea se loveste de Paulinho si ramane in posesia lui Tottenham.

27 - Chiriches strange bine la un adversar in jumatatea adversa si de aceasta data obtine aruncarea de la margine.

16 - Atingere magica din partea brazilianului Paulinho. Mingea ajunge la Soldado in coltul careului si spaniolul trimite o diagonala care iese de putin in afara terenului.

15 - Ratare incredibila a lui Adebayor din centrul careului. Lennon a patruns pe dreapta si a scos in centru pentru reluarea togolezului, insa acesta a lovit gresit mingea.

3 - Chiriches urca in ofensiva pana in apropierea careului advers si face presing la fundasul dreapta advers Wiklinson. In cele din urma nu reuseste sa obtina nici macar o aruncare de la margine.

Tottenham: Lloris, Naughton, Dawson, Chiriches, Fryers, Lennon, Paulinho, Dembele, Eriksen, Adebayor, Soldado.

Stoke: Sorensen; Wilkinson, Shawcross, Cameron, Pieters; Walters, Palacios, Nzonzi, Ireland, Assaidi; Crouch.



MINUT cu MINUT Chelsea - Liverpool si Tottenham - Stoke City