Fotbal

Posibili adversari pentru Steaua in grupele Europa League

Eliminata de Manchester City in playoff-ul Ligii Campionilor cu un categoric 6-0 dupa dubla mansa, Steaua isi concentreaza intreaga atentie asupra Europa League, iar vineri dupa pranz va afla cu cine va juca in aceasta toamna europeana.

"Speram sa intalnim adversari impotriva carora sa putem juca de la egal la egal", a spus antrenorul Laurentiu Reghecampf dupa returul cu Manchester City.

Prin prisma coeficientilor UEFA Steaua va avea cel putin un adversar de top in grupa din Europa League fiind plasata in a doua urna valorica la tragerea la sorti. Ar putea fi Manchester United, de departe cea mai puternica echipa din competitie, dar si Zenitul lui Mircea Lucescu, Schalke 04, Athletic Bilbao, Villarreal, Fiorentina sau Olympiakos Pireu.

Ajax Amsterdam si Viktoria Plzen sunt, la prima vedere, adversarii cei mai accesibili pentru Steaua din prima urna valorica.

In mod cert Steaua a evitat adversari deloc comozi precum Salzburg, AS Roma, APOEL Nicosia, Fenerbahce sau Sparta Praga.

Din urna a treia ar putea ajunge in grupa Stelei alte nume grele, cum ar Young Boys Berna, Celta Vigo sau Feyenoord Rotterdam.

Nici echipele din urna a patra nu sunt de lapadat, Sassuolo, Nice, Hapoel Beer-Sheva, Southampton sau Zurich fiind pietre de incercare pentru stelisti.



Posibili adversari pentru Steaua in grupele Europa League