Ligue 1

Fotbalist condamnat la inchisoare in Franta pentru un atac salbatic. Ar merita si Gabi Muresan asa ceva?

Brazilianul Brandao, echipierul lui Bastia, a fost condamnat la inchisoare pentru un fault dur comis asupra lui Thiago Motta de la Paris Saint Germain intr-un meci de campionat.

Procurorii au solicitat opt luni de inchisoare cu suspendare pentru Brandao, insa in cele din urma judecatorul a decis sa-l trimita pe acesta o luna dupa gratii si sa-l amendeze cu 50.000 de euro.

Avocatul lui Brandao a declarat ca acesta nu intentioneaza sa faca apel impotriva sentintei dictate.

Incidentul dintre Brandao si Motta s-a petrecut pe 16 august pe tunelul de la vestiare. Brandao l-a pandit pe Motta si l-a atacat precum un huligan cu capul in figura si apoi a fugit de la locul incidentului.

Atacul salbatic al acestuia a tinut capul de afis in Franta si acum justitia s-a pronuntat in sfarsit in contra agresorului.

In Romania avem exemplul unei agresiuni petrecute chiar pe terenul de joc, Gabi Muresan de la ASA aproape mutilandu-l pe Raul Rusescu de la Steaua intr-un duel aerian. Suspendat initial 16 etape, Muresan a scapat basma curata la recurs, insa Rusescu nu stie cand va mai juca fotbal si a fost aproape de a-si pierde vederea.



Fotbalist condamnat la inchisoare in Franta pentru un atac salbatic. Ar merita si Gabi Muresan asa ceva?