Liga 1

Voluntari tine in sah Pandurii si ramane fara infrangere

FC Voluntari si Pandurii au deschis, vineri dupa-amiaza, etapa a 3-a din Liga 1 cu un joc dintre cele mai putin spectaculoase de pana acum in aceasta editie de campionat.

Caldura caniculara din Bucuresti si-a pus din plin amprenta asupra calitatii jocului disputat in Soseaua Stefan cel Mare.

Un meci cu numeroase executii rudimentare de ambele parti, cu putine ocazii de poarta.

Singura actiune notabila din prima repriza a apartinut gazdelor contrar cursului jocului. 

Pandurii au dominat teritorial, dar Adrian Balan de la gazde a ratat deschiderea scorului in minutul 42. Actiune in viteza a acestuia finalizata cu sut pe langa poarta.

Acelasi Balan avea sa mai incerce poarta cu un sut de la 30 metri in minutul 73. Mingea a trecut peste transversala, iar portarul Mingote nu a facut decat sa plonjeze pentru fotografii din spate.

Inaintea acestei faze cei de la Pandurii au avut un sut prin Anton, de asemenea din afara careului, mingea neprinzand cadrul portii.

Un rezultat de egalitate care, in pofida jocului slab, convine celor de la Voluntari, o echipa nou-promovata care nu a pierdut in primele trei etape. Este adevarat ca nici nu au castigat, dar cei din Voluntari se pot declara multumiti cu ce au obtinut pana acum.

De cealalta parte, Pandurii este o echipa departe de ceea ce ne-a obisnuit in anii precedenti. Patru puncte pentru echipa gorjeana in trei runde, iar Edi Iordanescu nu poate fi nici pe departe satisfacut.

FC Voluntari: Balauru - Zaharia (Deac '89), Achim, Novakovic, Pirvulescu - Maftei, Novac - Valceanu (Matei '77), Todoran (Calintaru '45), Kone - Balan. Antrenor: Bogdan Vintila

Pandurii Targu Jiu: Mingote - Ungurusan, Herculano, Sandru, Momcilovici - Mrzljak, Anton - Radut (Ciucur '82), Nistor, Hora (Munteanu '76) - M.Roman (Abdelaziz '68). Antrenor: Edi Iordanescu

Cartonase galbene: Mrzljak '13, Momcilovici '90+2



Voluntari tine in sah Pandurii si ramane fara infrangere