Liga 1

Voluntari salveaza remiza cu Botosani in prelungiri

FC Botosani a fost la trei minute distanta de a doua victorie in deplasare in ultimele 16 meciuri, insa Adrian Balan a adus un punct nesperat pentru FC Voluntari in meciul disputat in Stefan cel Mare.

FC Botosani a condus cu 1-0 in urma reusitei lui Dan Roman din minutul 50. Acesta a marcat cu o lovitura de cap din sase metri.

Introdus de putine momente in teren, Adrian Balan a readus egalarea pentru FC Voluntari in primul din cele patru minute de prelungire dictate de centralul Sebastian Coltescu.

Prima ocazie a meciului a apartinut celor din Botosani in minutul 30. Bordeianu si-a luat inima in dinti si a sutat din alergare, iar mingea a mangat transversala portii lui Balauru, fara insa a-l speria pe acesta.

Voluntariul a ratat o mare ocazie la ultima faza a primei reprize prin Iorga. Lansat excelent de Kone acesta a incercat un lob din marginea careului, dar Plesca a deviat mingea in corner.

Dupa golul marcat de Roman in minutul 50 din centrarea lui Carallero, gazdele au ratat egalarea prin Tudorie in minutul 54. Acesta a reluat cu capul in transversala dupa un corner executat de Kone din dreapta.

Tudorie i-a lasat locul in teren lui Balan dupa ce incercase poarta cu un sut din marginea careului si mutarea lui Ionel Ganea s-a dovedit extrem de inspirata.

Cei de la Botosani au ratat o mare ocazie prin Fulop la 1-0 si au mai avut o sansa la ultima faza a meciului, cand Bordeianu a trimis pe langa poarta.



Voluntari salveaza remiza cu Botosani in prelungiri