Liga 1

Viitorul urca pe doi in clasament dupa victoria cu Voluntari

Echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta, a castigat luni seara partida disputata pe teren propriu in fata nou-promovatei FC Voluntari, cu 3-0 (1-0).

In urma acestui rezultat echipa dobrogeana a urcat pe locul secund in clasamentul din Liga 1, cu 19 puncte, unul mai putin decat liderul Astra Giurgiu.

Adnan Aganovic a dechis scorul pentru Viitorul in minutul 25, cand a preluat cu stangul in careul scotandu-l din ghete pe Achim, dupa care a finalizat cu un sut plasat cu piciorul drept.

Intrat in teren in locul lui Ianis Hagi pentru a aduce un plus de experienta la centrul terenului, Banel Nicolita a facut 2-0 pentru Viitorul in minutul 73.

Fostul stelist a profitat de o respingere gresita a portarului advers Balauru si l-a invins pe acesta cu un sut din afara careului. Intr-o prima faza fundasul Achim a gresit trimitand neglijent cu capul propriului portar.

In minutele de prelungire fundasul Bogdan Mitrea a inchis tabela cu o lovitura de cap din interiorul careului mic. A fost un corner al gazdelor batut scurt in partea dreapta a terenului si Marin a asezat ideal mingea pe capul lui Mitrea pentru un 3-0 care a ridicat publicul de la Ovidiu in picioare.

Aurelian Chitu, jucator intrat in minutul 74 in locul lui Nedelcu, a ratat dupa doar doua minute o mare ocazie pentru gazde, reluand in bara la capatul unui contraatac.

Voluntariul a avut o sansa buna de gol in minutele de final prin veteranul Daniel Pancu, insa acesta nu l-a putut invinge pe Rimniceanu intr-o faza de unu contra unu cu acesta.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rimniceanu - Benzar, Hodorogea, Mitrea, Ciupe - Filip, Nedelcu (74 Chitu), Marin - I. Hagi (67 Boli), Tanase (67 Nicolita), Aganovic.

FC Voluntari (antrenor Flavius Stoican): Balauru - Rus, Achim, Maftei, Briceag - Grigore (75 Todoran), Goossens (67 Pancu) - Vilceanu, Kone, Iorga (46 Carstocea) - M. Costea.

Au arbitrat: Alexandru Tudor - Iulian Radu, Marius Marchidanu; rezerva: Florin Miron.



Viitorul urca pe doi in clasament dupa victoria cu Voluntari