Liga 1

Viitorul umileste Dinamo in Stefan cel Mare

Nu mai putin de cinci goluri a incasat Dinamo pe teren propriu, luni seara, de la Viitorul Constanta in ultimul meci al etapei a 16-a.

Aganovic si Achim, respectiv Tanase din lovitura de la 11 metri au marcat golurile celor de la Viitorul, in timp ce Gnohere a marcat dintr-o pozitie de offside.

Dinamo a ramas in inferioritate numerica in minutul 32, cand Mevlja a primit cartonasul rosu, iar ruperea echilibrului a cantarit decisiv in economia partidei.

Meciul

Pana in minutul 31 meciul a fost lipsit de faze de poarta, insa faultul comis asupra lui Chitu in careul dinamovist a dus la deschiderea scorului.

Tanase a transformat de la punctul cu var si a adus-o pe Viitorul in avantaj la pauza.

Dinamo a restabilit egalitatea in minutul 54 prin Gnohere, insa acesta se afla intr-o pozitie suspecta de offside la prelungirea cu capul a lui Vojnovic.

Viitorul a revenit la conducere prin Achim cu un sut din interiorul careului dupa o incursiune pe stanga a lui Tanase.

Aganovic a ridicat scorul la 3-1 pe contraatac, cu o reluare de langa bara a doua, pentru ca Achim sa inscrie golul meciului in minutul 91 cu un sut formidabil la vinclu.

Tabela a fost inchisa de Aganovic la ultima faza a meciului si rezultatul final confirma superioritatea celor de la Viitorul in confruntarile cu Dinamo. Echipa din Stefan cel Mare are un singur succes in opt meciuri, iar aceasta este a patra victorie a constantenilor pe terenul adversarei din Bucuresti.

Caseta tehnica

Dinamo Bucuresti: I. Popescu - Feussi, Puljici, Mevlja, S. Filip - Nedelcearu, Serban (Shalaj '65) - C. Matei (Essombe '74), Vojnovici, Palici - Gnohere (Van Haaren '85). Antrenor: Mircea Rednic.

FC Viitorul: Rimniceanu - Benzar, Boli, Mitrea, Cr. Ganea - Achim, I. Filip, Aganovici - Chitu (Cernat '74), I. Hagi (Nicolita '82), Fl. Tanase (R. Marin '78). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonase galbene: Nedelcearu '12, Serban '62, S. Filip '73 / I. Filip '58, Boli '82.

Cartonas rosu: Mevlja '32.

Arbitri: Catalin Popa (central) - George Neacsu, Andrei Constantinescu (asistenti) - Dragos Istrate (rezerva).

Observatori: Laszlo Sajtos, Paul Mincu.

La partida din Soseaua Stefan cel Mare au asistat aproximativ 2.000 de spectatori.



Viitorul umileste Dinamo in Stefan cel Mare