Liga 1

Viitorul transfera trei jucatori cu experienta

La doar o zi dupa despartirea de Bogdan Stelea, clubul Viitorul anunta transferul a trei jucatori cu experienta pentru a intari lotul echipe dupa un inceput slab de sezon cu doar doua puncte in patru etape.

Iulian Mamele, Adrian Pit si Adrian Markus au semnat contracte cu trupa lui Gheorghe Hagi si au intrat deja in programul de pregatire al echipei, anunta site-ul academiahagi.ro

In ultimele doua sezoane la Pandurii, Mamele (29 de ani) s-a despartit de gruparea gorjeana si a ales sa semneze cu Viitorul. Intelegerea cu fundasul central este valabila un an si are optiune de prelungire pe inca un sezon

Cu peste 90 de meciuri in Italia, printre care si la AS Roma, Pit (31 ani) a semnat cu Viitorul pentru un sezon. Ultima oara la Khazar Lankaran, Pit poate acoperi cu succes atat postul de mijlocas stanga, cat si cel de fundas stanga.

In varsta de 22 de ani, Adrian Markus vine sa intareasca ofensiva Viitorului in dorinta acesteia de a inscrie meci de meci. Atacantul oradean care ultima oara a evoluat la Gaz Metan a semnat cu Viitorul un contract valabil in urmatorii trei ani.



Viitorul transfera trei jucatori cu experienta