Liga 1

Viitorul, succes entuziasmant cu CSU Craiova. Nicolita si Tanase, goluri de generic

Viitorul Constanta a predat, sambata seara, o adevarata lectie de fotbal celor de la CSU Craiova si echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus, cu 4-0, in partida care a contat pentru etapa a 19-a din Liga 1.

Echipa lui Hagi a incercat sa-si impuna jocul inca din debut si formatia gazda a avut nevoie doar de 11 minute pentru a deschide scorul.

Banel Nicolita a primit o minge inapoi de la Florin Cernat si a trimis din marginea careului langa bara, fara nicio reactie din partea portarului Cristi Balgradean.

Craiova nu a fost capabila sa reactioneze dupa primirea golului si s-a vazut in continuare dominata de Viitorul, iar pe acest fond golul doi al gazdelor a venit cumva firesc.

Florin Tanase avea sa indeplineasca o simpla formalitate dupa o pasa venita de la fundasul advers Andrei Dumitras. Mare eroare comisa acolo de Dumitras, cel care a respins neglijent cu capul centrarea lui Nicolita pana in picioarele lui Tanase si acesta a finalizat la coltul scurt.

Oltenii au ratat prima si cea mai clara ocazie de gol cu zece minute inaintea pauzei, cand Bancu a cautat coltul scurt, dar portarul Rimniceanu s-a intins si a respins cu reflex bun.

In partea secunda Viitorul a marcat pentru 3-0 in minutul 68 prin Aganovic. Totul a pornit de la cursa lui Benzar pe dreapta si centrarea acestuia pentru Cernat. Experimentatul mijlocas a intors in fata portii pentru Aganovic, iar acesta nu a facut decat sa impinga mingea in poarta.

Viitorul a avut apoi un gol anulat pentru offside la Tanase (min.73), pentru ca un minut mai tarziu Craiova sa ramana in zece dupa eliminarea lui Bawab. Acesta a primit rosu direct pentru o intrare criminala asupra lui Achim.

Tanase a inchis tabela cu o reusita de zile mari in minutul 76. Nicolita a pasat pe culoar pentru cursa septarului de la Viitorul, acesta l-a scapat pe drum pe Kay si a inscris cu un sut plasat la vinclu din coltul careului de sase metri.

Viitorul vine la un punct in spatele celor de la Astra dupa acest succes, in timp ce Craiova rateaza sansa de a trece de ASA si a urca pe loc de playoff.

FC Viitorul: Ramniceanu – Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea – Achim (Taru '82), Filip, Aganovici – Nicolita, Cernat (Chitu '75), Fl. Tanase (I. Hagi '82). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CSU Craiova: Balgradean – Dumitras, Iliev, Kay, Achim – Zlatinski (Baluta '83), Mateiu (Madson '79) – Bancu, Bawab, Ivan - Curelea (Mazarache '68). Antrenor: Emil Sandoi.

Cartonase galbene: Hodorogea '76 / Zlatinski '17

Cartonas rosu: Bawab '73

Arbitri: Istvan Kovacs - Octavian Sovre, Mircea Orbulet - Marius Omut

foto: facebook.com/CSUCOfficial



Viitorul, succes entuziasmant cu CSU Craiova. Nicolita si Tanase, goluri de generic