Liga 1

Viitorul scapa printre degetele lui Pecanha victoria la Targu Mures

ASA Tg.Mures a obtinut un punct in extremis in fata celor de la Viitorul dupa un 1-1 obtinut cu sansa in finalul meciului.

Pablo De Lucas a deschis scorul pentru echipa lui Gheorghe Hagi in minutul 65. Un sut la vinclu care l-a lasat fara nicio reactie pe Edi Stancioiu.

Egalarea muresenilor a venit in minutul 88 la un sut al lui George Tucudean de la distanta. Portarul Peterson Pecanha a scapat mingea in propria poarta. Uriasa gafa a jucatorului venit in iarna de la Petrolul.

ASA Tg.Mures a evoluat in inferioritate numerica din minutul 49, cand Jazvic a fost elmiinat pentru cumul de cartonase galbene.

Adrian Mutu a revenit printre titulari la ASA si a evoluat pana in minutul 69. Acesta i-a lasat locul in teren lui Tucudean.

Fara a mai avea viteza din alte vremuri, Mutu s-a pus in slujba echipei si in multe momente ale jocului s-a dovedit util cu pase pentru coechipierii sai.

Prima repriza a fost una viu disputat, cu actiuni periculoase la ambele parti. Prima ocazie a apartinut celor de la Viitorul prin Chitu. Excelent lansat de Ianis Hagi in minutul 4, acesta a ramas singur cu Stancioiu si a tras peste poarta.

Acelasi Stancioiu avea sa scoata in minutul 18 un sut pe jos al lui Ianis Hagi la o frumoasa faza de atac a celor de la Viitorul.

ASA ramane pe sase in clasament, in timp ce Viitorul este o pozitie mai sus. Formatia muresana a fost anuntata de UEFA ca nu va putea evolua in cupele europene in primul sezon in care ar obtine acest drept.



Viitorul scapa printre degetele lui Pecanha victoria la Targu Mures