Liga 1

Viitorul pierde puncte la Chiajna

Una dintre aspirantele la titlul in Liga 1, Viitorul Constanta a pierdut doua puncte importante in deplasarea de la Chiajna, dupa ce a fost egalata de Concordia cu sase minute inaintea finalului.

S-a terminat 2-2 dupa ce gazdele au condus cu 1-0 in urma unui penalty transformat de Giurgiu in minutul 13, iar Viitorul a intors rezultatul prin reusitele lui Chitu si Nicolita.

Pena a adus egalarea pentru ilfoveni cu un gol aparut dupa o nesincronizare a defensivei formatiei lui Gheorghe Hagi.

Meciul a inceput cu o prima ocazie a celor de la Viitorul la sutul lui Marin din lovitura libera (4'). A urmat imediat dupa replica gazdelor prin Purece, al carui sut a fost respins in corner de Rimniceanu.

Acelasi Purece avea sa obtina lovitura de la 11 metri in minutul 12 dupa un duel fara balon cu Aganovic. Fostul galatean Purece a transformat cu un sut precis si a deschis scorul.

Viitorul a revenit in meci prin golul marcat de Chitu in minutul 32. A fost un contraatac al oaspetilor purtat de Tanase in flancul stang, acesta a pasat scurt pentru colegul sau si jucatorul transferat in urma cu doi ani la Valenciennes a inscris cu un sut la coltul scurt.

Ianis Hagi avea sa iasa si el la rampa cu un sut in minutul 39, un sut care nu a prins poarta, dar actiunea a fost una foarte spectaculoasa, cu o fenta care l-a scos din ghete pe fundasul advers Tincu.

Echipa lui Gheorghe Hagi a trecut la conducere dupa pauza, in minutul 38, cand Achim l-a gasit ideal demarcat in careu pe Banel Nicolita si acesta a impins mingea in poarta din alunecare. Al doilea gol consecutiv marcat de Nicolita pentru Viitorul.

Cu sase minute inaintea finalului gazdele au egalat prin Pena, acesta impingand in poarta o minge trimisa in sase metri cu capul de Lazar. Oaspetii au solicitat fault la portar, dar nu a fost vorba de asa ceva.



Viitorul pierde puncte la Chiajna