Liga 1

Viitorul o zdrobeste pe ASA intr-un duel pentru locul cinci in clasament

La ultimul meci disputat in fata putinilor spectatori prezenti in tribunelor din Ovidiu, cei de la Viitorul au castigat cu 6-1 in fata formatiei ASA Tg.Mures, echipa care a trimis pe teren un 11 improvizat.

Prima ocazie a meciului a fost ratata de gazde prin Chitu in minutul 12. Excelent lansat de Tanase, atacantul de la Viitorul a incercat un lob peste portarul Stancioiu, insa acesta a reusit sa agate mingea.

Ciolacu a trimis pe langa poarta dintr-un voleu in minutul 16, iar Stancioiu a blocat in doi timpi sutul lui Ianis Hagi in minutul 18.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 21, cand Bus a trimis in propria poarta in tentativa de a respinge o minge atacata de tanarul Hagi.

Ianis si-a trecut numele pe lista marcatorilor sase minute mai tarziu cand, dintr-o pasa a lui Tanase, a reluat din cadere la coltul lung.

Muresenii au redus din diferenta prin Dedov in minutul 34, jucator care a finalizat cu un sut spectaculos la vinclu din interiorul careului, profitand de o eroare a defensivei gazdelor.

Viitorul avea sa refaca pana la pauza avantajul de doua goluri prin reusita la limita a lui Boli. O minge centrata din corner a fost reluata de acesta in forta, iar golul a fost validat la semnalizarea arbitrului tusier.

Intrat la pauza, Casap a inscris la prima atingere de balon pentru 4-1 in minutul 49, iar ultimele doua reusite ale celor de la Viitorul au apartinut lui Tanase.

Acesta a speculat excelent doua faze fixe si pe urmarirea balonului a trimis de fiecare data in poarta.

Cu acest succes Viitorul si-a asigurat locul cinci in clasament la finalul sezonului in fata celor de la ASA Tg.Mures.



Viitorul o zdrobeste pe ASA intr-un duel pentru locul cinci in clasament