Liga 1

Viitorul nu mai supara pe nimeni in acest final de sezon

Viitorul a ajuns la a patra infrangere consecutiva in campionat, 2-0 cu FC Brasov, intr-un meci capital pentru formatia ardeleana in lupta contand pentru ramanerea in Liga 1. Echipa patronata si pregatita de Gica Hagi si-a luat astfel la revedere de la o eventuala participare in preliminariile Europa League, in timp ce "stegarii" pastreaza sanse mici de salvare in pofida victoriei asigurate de golurile lui Catalin Tara (4) si Serban Moraru (42).

Partida de la Chiajna a inceput, practic, de la scorul de 1-0 in favoarea echipei vizitatoare. Viitorul a fost surprinsa pe un contraatac sustinut in doi oameni de FC Brasov, Catalin Tira deschizand scorul din pasa lui Marian Constantinescu, in minutul 4.

Replica Viitorului a venit prin Gavra, in minutul 31, dupa un sut frumos din afara careului, blocat cu dificultate de Daniel Mutu.

Mutu s-a remarcat si spre finalul reprizei, cand a intervenit in ultimul moment la executia de la distanta a lui Cristian Daminuta.

"Stegarii" si-au dublat avantajul la capatul unei faze fixe, consumate in minutul 42. Serban Moraru a aparut bine in 8-9 metri si a reluat imparabil cu capul pentru 0-2.

In minutul 78, Banel Nicolita nu a putut transforma in gol o pasa excelenta primita de la Razvan Marin. Fostul jucator al Stelei a trecut de portarul Daniel Mutu, insa finalizarea a fost una slaba din punct de vedere calitativ.

Florin Tanase nu a fost mai inspirat, trimitand alaturi de bara din stanga de la limita careului.

Viitorul: Buzbuchi - Hodorogea, Tiru, Mamele, Mitrea - Benzar, Daminuta (R. Marin 46), Vina (Hagi 62) - Nicolita, Gavra (Mitrita 62), Tanase

Rezerve: Albut, Manea, Bonilla, Nedelcu, Marin, Hagi, Mitrita

FC Brasov: Mutu - Straut, Novakovic, Goian, Novak - Moraru, Zlomislic - Constantinescu (Leko 83), Aganovic, Cr. Ganea (L. Ganea 54) - Tara (M. Buga 65)

Rezerve: Iacob, Petris, Bencun, Leko, Buga, Barna, L. Ganea

Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti)

Cartonase galbene: R. Marin 52/ L. Ganea 79, S. Moraru 87

Cartonase rosii: -

Stadion: Concordia (Chiajna)



Viitorul nu mai supara pe nimeni in acest final de sezon