Liga 1

Viitorul intrerupe seria pozitiva a CFR-ului si egaleaza Craiova la puncte

Viitorul s-a impus cu 2-1, vineri seara, in meciul disputat pe teren propriu cu CFR Cluj in etapa a 13-a din Liga 1. Ambele goluri ale gazdelor au fost marcat din lovitura de la 11 metri.

Viitorul a avut parte de o prima repriza perfecta in meciul de vineri seara, cu doua goluri marcate din doua lovituri de la 11 metri.

Prima dintre acestea s-a acordatat in minutul 20 la hentul comis de Rus in propriul careu. Iancu a transformat cu emotii, portarul Marc intuind coltul pe care a sutat atacantul de la Viitorul.

In finalul primului mitan, la chiar ultima faza, Marin a scos al doilea penalty la un duel aerian cu Felipe Nascimento. Executia lui Chitu a fost una sigura si Viitorul a intrat cu 2-0 la cabine.

Cei de la CFR Cluj au ratat cea mai mare ocazie a lor la sutul lui Rus din minutul 40, cand mingea a izbit violent incheietura barelor.

Mare ocazie pentru clujeni in minutul 57 la sutul lui Nascimento respins in fata de portarul Rimniceanu. Aflat pe urmarire, atacantul francez Omrani a trimis slab pe langa poarta.

Lovitura libera pentru CFR in minutul 62 de la aproximativ 20 de metri de poarta adversa. Larie nu executa deloc rau si mingea sterge bara inainte de a iesi in afara terenului.

Uriasa ocazie ratata de Omrani dupa o lovitura de la colt in minutu 73. Reluare cu capul a francezului pe langa poarta. Rimniceanu era batut.

Faza iminenta de gol pentru Viitorul in minutul 77 la patrunderea lui Marin pana la limita terenului. Acesta a intors balonul pentru Benzar, dar Felipe Nascimento a aparut providential si a indepartat mingea cu o alunecare decisiva.



Viitorul intrerupe seria pozitiva a CFR-ului si egaleaza Craiova la puncte