Liga 1

Viitorul intoarce scorul si castiga in deplasare cu Voluntari

Final de an cu victorie pentru Viitorul, echipa care s-a impus, luni seara, in Stefan cel Mare contra celor de la FC Voluntari. Ilfovenii au condus cu 2-1, dar Viitorul a intors scorul pe final prin dubla reusita de Cristi Ganea.

Inceputul de meci a apartinut celor de la Voluntari, insa prima ocazie a fost consemnata in dreptul oaspetilor la lovitura de cap a lui Mitrea respinsa de Balauru.

Cernat a deschis scorul in minutul 15 reusind al optulea sau gol al sezonului, dupa o faza personala in care a ramas singur cu portarul advers si l-a invins pe acest cu un sut plasat.

Voluntariul a revenit in meci prin Balan, jucator care a marcat de doua ori intr-un interval de 20 de minute. Mai intai a egalat cu un sut superb din lovitura libera, pentru ca imediat dupa pauza cu un sut la coltul lung.

Cei de la Viitorul s-au aruncat in ofensiva si au presat puternic poarta lui Balauru, presiunea fiind concretizata prin doua goluri in trei minute.

Egalarea a fost adusa de Ganea in minutul 77, jucator care a profitat de indecizia lui Tchoutou si a finalizat la coltul scurt. Si tot Ganea, trei minute mai tarziu, a preluat pe piept si a finalizat de aceasta data la coltul lung o pasa excelenta oferita de Cernat.

Acelasi Cernat avea sa rateze ultima ocazie a meciului in minutul 90 dupa o noua patrundere personala.



Viitorul intoarce scorul si castiga in deplasare cu Voluntari