Liga 1

Viitorul ingropata la Severin de un autogol

Revelatia primei jumatati a sezonului regulat in Liga 1, Viitorul, a incheiat turul de campionat cu o infrangere la limita pe terenul celor de la Pandurii.

Unicul gol al meciului a venit in urma unei faze de la coltul terenului in minutul 49. Radut a centrat cu efect la prima bara, iar Achim a deviat nefericit in propria poarta pacalindu-l pe portarul Rimniceanu.
 
Ocaziile au aparut tarziu in meciul disputat la Severin si abia in minutul 23 Aganovic de la Viitorul a trimis periculos spre poarta. Acesta s-a intors cu fata si sutat in forta, dar mingea nu a prins cadrul portii lui Mingote.
 
Minutul 30 l-a adus in prim plan pe Hora cu o cursa pe partea dreapta. Talonat de capitanul oaspetilor Mitrea, jucatorul celor de la Pandurii a cautat coltul lung cu un sut pe jos, insa Rimniceanu s-a intins si a reusit sa devieze in corner.
 
Cei de la Pandurii au fost recompensati cu o lovitura de la 11 metri in secventele de final ale primului mitan, dar Hora a tras slab, pe jos, permitandu-i lui Rimniceanu sa respinga.
 
Deschdierea scorului s-a produs in cele din urma la patru minute dupa pauza la o faza care nu anunta prea multe. In absenta devierii lui Achim in propria poarta balonul ar fi fost respins fara nicio problema.
 
Cei de la Viitorul au trecut pe langa egalare in minutul 59. Achim a centrat pentru Chitu, jucator aflat la bara a doua, iar acesta a trimis in stalpul din dreapta al portii aparate de Mingote.
 
Momcilovic s-a remarcat in minutul 70 cu un sut in forta in diagonala, sut deviat cu varful degetelor de portarul Rimniceanu, de departe cel mai bun jucator de la Viitorul in aceasta partida.
 
Cu un minut inaintea finalului cei de la Pandurii au trecut pe langa 2-0 la sutul lui Munteanu in bara, sut venit dupa o cursa personala a acestuia de peste 40 de metri cu mingea la picior.
 
In urma acestui rezultat Pandurii urca pe trei in clasament, cu 23 puncte, la egalitate cu cei de la Viitorul, invinsii de vineri seara.



Viitorul ingropata la Severin de un autogol