Liga 1

Viitorul este noul lider al campionatului dupa 2-0 cu Universitatea Craiova

Schimbare de lider in Liga 1 dupa victoria obtinuta, sambata seara, de Viitorul Constanta in meciul disputat pe teren propriu contra celor de la CS Universitatea Craiova, cu 2-0.

Echipa lui Gheorghe Hagi si asigurat cele trei puncte inca din prima repriza a meciului de la Ovidiu prin golurile marcate de Chitu in minutul 4 si Hodorogea in minutul 36.

La chiar prima ocazie de gol cei de la Viitorul au marcat prin Chitu, jucator care l-a invins pe Calancea cu un sut din actiune la coltul scurt. Totul a pornit de la o pasa lunga trimisa de Nimely, iar Vatajelu n-a facut decat sa stearga mingea cu pieptul asezand-o si mai bine pentru sprintul lui Chitu.

Craiova a amenintat poarta adversa prin Ivan in minutul 15 si prin Gustavo opt minute mai tarziu, insa cei care au modificat tabela au fost tot cei de la Viitorul.

S-a facut asadar 2-0 in minutul 36 dupa o o lovitura de la colt si o schema excelent pusa in practica de oamenii lui Hagi. Centrare a lui Chitu, mingea este prelungita pe spate de Nimely si Hodorogea apare providential la bara a doua.

In partea secunda cei de la Viitorul s-au inchis foarte bine si au blocat culoarele spre poarta lui Rimniceanu, iar Craiova n-a avut decat doua ocazii de a marca.

Prima la reluarea cu capul a lui Kay pe directia portarului, faza la care s-a ridicat si fanionul pentru un offside, si la patrunderea lui Ivan din minutul 91, cand acesta a sutat pe langa poarta dupa o actiune personala.

Viitorul face 36 de puncte si trece pentru moment in fata celor de la Steaua in fruntea clasamentului, echipa care duminica joaca impotriva celor de la Pandurii cu o mare presiune.

CS Universitatea Craiova ramane la cota 33 de puncte si rateaza pentru a doua oara sansa de a trece la conducerea Ligii 1.



Viitorul este noul lider al campionatului dupa 2-0 cu Universitatea Craiova