Viitorul Constanta

Viitorul obtine un punct cu CFR Cluj din doua penalty-uri discutabile

La inaugurarea noului stadion de la Ovidiu, echipa Viitorul Constanta a revenit de la 0-2 in meciul cu CFR Cluj si a reusit in final sa obtina un punct.

Oaspetii au inceput mai bine si au lovit de doua ori in primele 18 minute, profitand de doua erori majore in apararea echipei lui Gheorghe Hagi.

Mai intai Gregory Tade, atacantul dorit de Steaua, a inscris cu un sut din interiorul careului la pasa lui Rosu de pe dreapta.

Toata faza a plecat de la accelerarea extraordinara a lui Rosu, acesta depasindu-l in mare viteza pe Mitrea.

Dupa alte patru minute CFR Cluj marca din nou, de aceasta data prin Bruno Guimaraes. Cristi Ganea, fundasul stanga al Viitorului, a gresit o preluare simpla si l-a pus in pozitie de atac pe Thiago Lopes. Acesta a centrat la intalnire pentru finalizarea lui Bruno Guimaraes.

Minutul 33 a adus prima lovitura de la 11 metri pentru gazde la duelul dintre Hodorogea si Goian. Noul decar de la Viitorul, Cernat, a transformat cu precizie in dreapta lui Marc.

CFR Cluj ar mai fi putut marca un gol inaintea pauzei la patrunderea lui Tade pe stanga, dar Thiago Lopes nu a ajuns la intalnirea cu balonul.

In partea secunda gazdele au mai primit un penalty, in minutul 56, dupa caderea lui Tanase in duel cu Petrucci. Acelasi Cernat a transformat si practic a stabilit scorul final.

CFR Cluj a fost echipa mai insistenta in atac pana la final, fara insa a mai reusi sa modifice tabela.

FC Viitorul: Buzbuchi - Hodorogea, Cr. Munteanu (Marin '46), Mitrea, Cr. Ganea - Benzar, Filip - Aganovici (Achim '71), I. Hagi (Mitrita '54), Cernat - Fl. Tanase. Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj: Marc - D. Filipe, Larie, Goian, Camora - Tiago Lopes, Rosu (Muresan '78), Petrucci, Jakolis - Tade, Guima (C. Lopez '70). Antrenor: Francisc Dican.

Cartonase galbene: Hodorogea '49, Filip '73, Cr. Ganea '82 / Camora '23, Petrucci '56, Filipe '61, Tade '67, Larie '78, C. Lopez '86

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Sebastian Coltescu (central), Adrian Ghinguleac, Mircea Grigoriu (asistenti) si Andrei Chivulete (rezerva).



Viitorul obtine un punct cu CFR Cluj din doua penalty-uri discutabile