Viitorul Constanta

Hagi invata fotbal de la Gigi Becali

Gheorghe Hagi a dezvaluit, sambata, intr-o conferinta de presa ca are o relatie foarte buna cu finul sau Gigi Becali, cel care lucreaza la Academia sa de la Ovidiu (Constanta) in cadrul regimului deschis de detentie pe care il are la penitenciarul Poarta Alba.

"Eu discut cu Gigi, ca fin, ca nas, ca prieten. El vine la noi, ne mai da cate un sfat, ca e om de fotbal acum, dupa atatia ani. Invat de la el pentru ca stie fotbal, a invatat si el pe banii lui. Dar e bine. Noua, la Academie, ce sa ne spuna? Ca suntem cei mai buni", a spus Hagi, sambata, intr-o conferinta de presa.

Hagi a mai spus ca Gigi Becali se comporta bine la academie: "Lucrurile intre noi doi sunt bune. Se comporta bine la Academie, nu ati vazut ca si scrie? Devine deja si scriitor. E bine. Bine ar fi sa iasa, ca pentru orice om e mai bine afara", a precizat Hagi.

Becali lucreaza la Academia lui Hagi de la sfarsitul lunii aprilie in baza unui contract de angajare pentru munca necalificata. 

Patronul Stelei a dezvaluit la prima sa iesire conditionata din inchisoare ca are rolul unui administrator si ca se ocupa de ingrijirea terenurilor de antrenamente ale echipei Viitorul.



Hagi invata fotbal de la Gigi Becali