Liga 1

Viitorul castiga la limita in deplasare cu FC Voluntari

Noul sezon de Liga 1 a debutat, vineri dupa-amiaza, cu meciul dintre FC Voluntari si Viitorul, un meci castigat de echipa lui Gheorghe Hagi, cu 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gabi Iancu, noul decar al celor de la Viitorul, in minutul 43. A fost o minge intoarsa pentru sutul lui Iancu si acesta nu l-a iertat pe portarul Bornescu din centrul careului.

Pana la golul fostului stelist cei de la Voluntari ratasera o mare ocazie prin Ivanovici, jucator adus in aceasta vara de la FC Botosani. Ivanovici a preluat la marginea careului advers si doar interventia decisiva a portarului Rimniceanu a salvat-o pe Viitorul.

Acelasi Ivanovici, de departe cel mai activ jucator al gazdelor, a ratat o alta mare ocazie la sapte minute dupa pauza. Din nou si-a facut singur mingea pe sut in interiorul careului si a trimis in forta cu piciorul drept. Mingea a ocolit de putin poarta.

Tanase de la Viitorul a sutat in bara transversala in minutul 68, dar faza a fost invalidata de o pozitie afara din joc.

Pentru Viitorul a fost ultimul test inaintea debutului in Europa League, joi, contra belgienilor de la Ghent in deplasare.



Viitorul castiga la limita in deplasare cu FC Voluntari