Liga 1

Viitorul-Astra 2-0. Cele doua formatii au facut rocada in clasament

Viitorul a inregistrat o noua victorie in campionat, a patra consecutiva, intrand serios in lupta pentru obtinerea unui loc de cupa europeana la finele sezonului. Baietii lui Hagi s-au impus cu 2-0 impotriva Astrei, echipa de care formatia ilfoveana a dispus si in tur, 1-0. Rezultatele directe o pozitioneaza astfel pe Viitorul in fata Astrei. Mitrita si Nicolita au punctat pentru Viitorul in primul sfert de ora, in conditiile in care jucatorii Astrei nu au expediat nici macar un sut pe spatiul portii.

Partida de la Chiajna a inceput, practic, de la 1-0 in favoarea formatiei conduse de Gheorghe Hagi. Alexandru Mitrita (2) a fost angajat in careu si l-a invins fara prea mari probleme pe Silviu Lung.

Banel Nicolita a dublat avantajul formatiei ilfovene, in minutul 16, dupa o pasa perfecta primita de la Daminuta. Fostul mijlocas al Stelei l-a batut la sprint pe Oros si, ramas in situatie de unu la unu cu Lung, a trimis in plasa pentru 2-0.

Seydou Yahaya putea furniza una dintre cele mai frumoase reusite ale returului, profitand si de faptul ca Albut era iesit din poarta.

Portarul Viitorului si-a luat revansa, in minutul 55, dupa ce a intervenit inspirat la un balon centrat de Enache in marginea careului mic.

Iulian Mamele a evitat un final incins de partida, respingand din fata lui Rosu o minge pe care scria "2-1".

Viitorul: Albut - Hodorogea, Tiru, Mamele, Mitrea - Benzar, Daminuta, Pana (Fl. Coman 78) - Nicolita, Gavra (R. Marin 64), Mitrita (Fl. Tanase 64)

Rezerve: Buzbuchi, Manea, Fl. Tanase, Marin, Parvulescu, Nikolov, Coman

Astra: Lung Jr - Gorupec (Al. Ionita 74), Gaman, Oros, Nuno Pinto - Seto, Yahaya - Enache, Florescu (Rosu 69), De Amorim - Fatai (D. Alibec 63)

Rezerve: Rosu, Ionita, Rus, Alibec, Laban, Kouadja, Gavrilas

Arbitru: Iulian Dima (Bucuresti)

Cartonase galbene: R. Benzar 7, Hodorogea 56, B. Nicolita 69, Fl. Tanase 85/ Fatai 25, De Amorim 69, Enache 90+3

Cartonase rosii: -

Stadion: Concordia (Chiajna)



Viitorul-Astra 2-0. Cele doua formatii au facut rocada in clasament