Liga 1

Victorie muncita pentru Pandurii cu Voluntari

Pandurii Tg.Jiu se mentine in partea superioara a clasamentului din Liga 1 dupa victoria la limita, scor 2-1 (1-1), obtinuta duminica seara pe terenul propriu de la Severin in fata codasei FC Voluntari.

Veteranul Dinu Todoran a deschis scorul pentru gruparea ilfoveana in minutul 14 cu o lovitura de cap spectaculoasa, dupa ce tot el ratase in primele minute o mare ocazie la un sut in bara.
 
Acelasi Todoran a trecut pe langa golul doi in minutul 25, cand a ramas singur cu portarul advers, dar Mingote a reusit sa pareze in extremis.
 
Cu cinci minute inaintea pauzei gazdele de la Pandurii au restabilit egalitatea cu un sut din interiorul careului, un sut cu latul din pasa lui Nicoara. Nicio sansa pentru portarul Botas.
 
Voluntariul a ratat dupa pauza, in minutul 52, o buna ocazie de a reveni in avantaj, dar Balan a ratat incredibil poarta dintr-o pozitie mai mult decat favorabila.
 
Hora a marcat in minutul 71 golul victoriei pentru Pandurii si, cu aceasta noua reusita, isi egaleaza numarul de goluri din sezonul precedent al Ligii 1.
 
Pandurii urca pe locul doi in urma acestui succes, ajungand la 30 de puncte, si se afla la trei puncte in spatele liderului Astra Giurgiu.
 
Voluntari ramane penultima in clasament, cu doar noua puncte din sase remize si o victorie.



Victorie muncita pentru Pandurii cu Voluntari