Liga 1

Sperante de primavara pentru galateni. Au scapat de presiunea Ligii Campionilor

Portarul formatiei Otelul Galati, Branko Grahovac, a declarat ca echipei conduse de Dorinel Munteanu îi va fi mai usor în primavara în comparatie cu prima parte a sezonului, deoarece nu va mai juca si în Liga Campionilor, informeaza site-ul oficial al gruparii moldovene.
"Eu cred ca va fi mai usor în primavara pentru ca nu mai jucam în Liga Campionilor. Cred ca fiecare jucator, deci si eu, a avut în cap Liga, pe Manchester, Basel si Benfica, ne-am gândit tot timpul la ele si cred ca ne-a afectat jocul. A fost cea mai mare presiune din viata, din cariera noastra si am pierdut câteva puncte foarte importante în campionat. Ne-am revenit apoi si am câstigat puncte la fel de importante, în special la Tg. Jiu, foarte greu meci, si cu Rapid acasa. Mergem la victorie în fiecare meci, asa ne spune Dorinel, sa ne intre bine în cap acest lucru, e important", a explicat Grahovac, aflat acum în stagiul de pregatire din Cipru.

Fotbalistul bosniac este mândru ca Otelul Galati, o echipa fara traditie în lupta pentru titlu, a reusit sa câstige trofee cu el în poarta. "Când am ajuns la Galati, nu erau atâtea asteptari de la echipa pentru ca Otelul nu avea traditie în lupta la titlu, ca Steaua, Dinamo si cine o mai fi, dar am gasit aici un antrenor foarte bun în Dorinel Munteanu si o echipa foarte buna. Ne-am luptat în fiecare meci si am reusit sa ajungem acolo sus, iar acum este normal sa fie presiune. Cum se spune? Nu trebuie sa lasam jos stacheta. Sunt foarte mândru ca echipa a scos foarte multe puncte cu mine în primul unsprezece, ca a reusit sa câstige trofee, desi nimeni nu-i dadea nicio sansa", a spus Grahovac.

Portarul în vârsta de 28 de ani sustine ca rezultatele din partidele amicale nu sunt importante. "Nu conteaza mult rezultatele. Dorinel ne spune ca nu este foarte important rezultatul, ci sa nu ne accidentam si, bineînteles, jocul, sa alergam, sa vada disciplina tactica din teren. Am auzit ca în Serbia si în România este foarte frig. Aici, în Larnaca, este foarte bine. Nu stiu, dar cred ca atunci când vom ajunge la Galati temperatura va creste mult. Special pentru noi", a mentionat Branko Grahovac.

Mediafax


Sperante de primavara pentru galateni. Au scapat de presiunea Ligii Campionilor