Liga 1

Victorie in prelungiri pentru Viitorul cu Voluntari. Oaspetii au avut doi jucatori eliminati

Meci cu scandal la Ovidiu intre Viitorul si FC Voluntari, luni seara, in etapa a 14-a din Liga 1. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus, cu 2-1, printr-un gol marcat in prelungiri de Nimely, insa ilfovenii se aflau in dubla inferioritate numerica.

Oaspetii au deschis scorul in minutul 8 printr-un penalty transformat de Cernat la faultul lui Boli asupra lui Ivanovici.

Viitorul a fost incapabila sa replice si doar sutul lui Boli peste poarta din minutul 34 i-a mai dezmortit pe putinii spectatori din tribuna.

Echipa lui Hagi a mai avut o sansa de egalare in minutul 65 la sutul lui Purece care s-a dus peste poarta.

Echilibrul numeric al partidei s-a rupt inminutul 66, dupa ce Balaur a primit al doilea galben pentru un fault asupra lui Nimely si a fost eliminat.

Faza indelung contestata de ilfoveni in minutul 73 la caderea in careu a lui Chitu. Centralul Istvan Kovacs a dictat penalty pentru gazde si l-a eliminat pe Maftei din cauza protestelor vehemente.

Chitu a executat lovitura de la 11 metri si portarul Balauru a reusit sa pareze, insa arbitrul a revenit si a dictat repetarea loviturii spre indignarea oaspetilor. Trei jucatori de la Voluntari intrasera in suprafata de pedeapsa inaine ca mingea sa plece din piciorul lui Chitu.

Marin si-a asumat executia a doua oara si a transformat cu un sut la inaltime, desi alti jucatori patrunsesera in careu, fara insa ca centralul sa mai dicteze o noua repetare.

Cei de la Voluntari au fost foarte aproape de a scoate remiza in dubla inferioritate numerica, insa la ultima faza a meciului Marin a centrat pentru Nimely si acesta a reluat decisiv cu capul pentru 2-1.



Victorie in prelungiri pentru Viitorul cu Voluntari. Oaspetii au avut doi jucatori eliminati